Rupsen Wegzuigen

RUPSEN WEGZUIGEN

Wij zuigen de rupsen weg met een speciale stofzuiger zodat als we iets opzuigen het ook echt in de stofzuiger blijft.
De brandharen van de eikenprocessierups zijn zo klein dat als je deze met een normale stofzuiger zou opzuigen je wel de rups hebt maar de brandharen weer worden verspreid.
Onze stofzuigers zijn voorzien van een HEPA filter zodat zelfs de kleinste deeltjes worden opgevangen.
Nesten wegzuigen

Alleen de rupsen wegzuigen is niet genoeg de eikenprocessierups maakt een nest van spinsel en hierin vervellen de rupsen. De brandharen blijven in dit spinsel zitten maar kunnen wel worden verspreid door de wind dus de rupsen en het spinsel moeten worden weggezogen.

beschermende kleding

Al onze medewerkers werken met beschermende kleding in combinatie met adembescherming zodat zij beschermd zijn tegen de brandharen van de eikenprocessierups.

hoogwerker

Lage nesten kunnen wij met een lange pijp aan de stofzuiger uit de boom zuigen of eventueel met een ladder tegen de boom. Voor de nesten hoog in de boom werken wij met een hoogwerker zodat we alle nesten kunnen verwijderen.

voor bedrijven en particulieren

Wij werken voor bedrijven, gemeentes en particulieren, wij proberen iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Kosten

Het is moeilijk om een vaste prijs op te geven omdat er zoveel verschillende factoren zijn die de prijs mede bepalen. Daarom zal er in de meeste gevallen eerst iemand bij u langs komen om de situatie te beoordelen .Voor grote aantallen bomen of grote terreinen kunnen wij ook voor een uurtarief werken.
Start typing and press Enter to search